Ilosaarirockin VIP-tarjous yrittäjille!

19.03.2018

Ilosaarirockin VIP-tarjous yrittäjille!

audience-1850119_1280.jpg

ITÄ-SUOMEN YKKÖSTAPAHTUMA Ilosaarirock keräsi viime kesänä kaikkien aikojen suurimman yleisön, kun 67 000 ihmistä juhli aurinkoisella Laulurinteellä. Tänä kesänä festivaali järjestetään 13.-15. heinäkuuta, ja esiintymässä nähdään mm. Grammy-palkittu Jack White (USA), Suomen suurin metalliyhtye Nightwish, Itä-Suomen jäähyväiskeikkansa Ilosaarirockissa tekevä Cheek, gypsypunk-ilmiö Gogol Bordello (USA), hip hop -suuruus Action Bronson (USA) ja Joensuun kaupunginorkesterin kanssa esiintyvä CMX.

Tutustu festivaalin ohjelmaan tarkemmin festivaalin verkkosivuilla, www.ilosaarirock.fi. VIP-vieraana nautit yksityisestä VIP-ravintolasta, notkuvien buffet-pöytien tarjoiluista, laajasta omasta terassista ja monipuolisesta baarivalikoimasta. Vip-paketit myy Kerubi

KYSY LISÄÄ JA VARAA VIP-LIPPUSI:

Asko Piiparinen, Kerubi
asko.piiparinen@kerubi.fi
ilosaarirock.fi
13.-15.7.2018 JOENSUU
#kesänparasviikonloppu

Kesän parhaan viikonlopun VIP-liput ovat nyt saatavilla. Kruunaa festariviikonloppusi ja tuo seurueesi nauttimaan Ilosaarirockin VIP-palveluista.

VIP-LIPUT MYYNNISSÄ EARLY BIRD VIP SISÄLTÄÄ:

• VIP-ranneke, jolla pääsy Ilosaarirockin festivaalialueelle 13.-15.7.2018
• Pääsy VIP-alueelle ja VIP-ravintolaan koko festivaalin ajan
• Päivittäinen buffet-ruoka VIP-ravintolassa
• 6 kpl VIP-ravintolan juomalippuja
• Ilmainen narikkapalvelu VIP-alueella

Hinta 299 € + alv. Pohjois-Karjala yrittäjät ry:n ja Joensuun yrittäjät ry:n jäsenhinta 289 € + alv. (voimassa 31.3.2018 asti!)

Pohjois-Karjalan pk-yritykset panostavat kansainvälistymiseen ja viennin kasvattamiseen

Yli puolet Pohjois-Karjalan pk-vientiyrityksistä uskoo viennin arvon kasvavan tänä vuonna. Vientiyritykset aikovat panostaa tänä vuonna aiempaa enemmän kansainvälistymiseen. Reilu kolmannes yrityksistä kertoo innovaatiosatsaustensa kasvavan. Tämä selviää kevään Pk-yritysbarometrista. Vientikauppoja maakunnan pk-yritykset tekevät kuitenkin huomattavan suurella riskillä. Maakunnan pk-yrityksiä rohkaistaan hakemaan kauppaa Venäjältä asiantuntijaseminaarissa 20.4.2018.

Early Warning -hanke auttaa yrityksiä talousongelmissa

Early Warning -hankkeessa autetaan mikro- ja pk-yrityksiä turhaan joutumasta talousvaikeuksiin ja autetaan talousvaikeuksissa olevia terveyttämiskelpoisia yrityksiä pois talousvaikeuksista. Palvelussa koulutettu asiantuntijaverkosto antaa yritykselle käytännönläheistä ja asiantuntevaa neuvontaa ja apua.

Kiinnostaako Venäjän-vienti? Etkö tiedä, kuinka päästä alkuun? Tervetuloa maksuttomaan seminaariin kuulemaan vinkkejä ja käytännön kokemuksia itänaapurissa toimimisesta.

Oletko sinä tietoinen, mistä on kysymys? Tai mitä sinulta vaaditaan? Tulevaan kannattaa valmistautua vielä, kun se on mahdollista. Mikäli et ole valmis, saatat vaarantaa koko liiketoimintasi.