Ilosaarirockin VIP-tarjous yrittäjille!

19.03.2018

Ilosaarirockin VIP-tarjous yrittäjille!

audience-1850119_1280.jpg

ITÄ-SUOMEN YKKÖSTAPAHTUMA Ilosaarirock keräsi viime kesänä kaikkien aikojen suurimman yleisön, kun 67 000 ihmistä juhli aurinkoisella Laulurinteellä. Tänä kesänä festivaali järjestetään 13.-15. heinäkuuta, ja esiintymässä nähdään mm. Grammy-palkittu Jack White (USA), Suomen suurin metalliyhtye Nightwish, Itä-Suomen jäähyväiskeikkansa Ilosaarirockissa tekevä Cheek, gypsypunk-ilmiö Gogol Bordello (USA), hip hop -suuruus Action Bronson (USA) ja Joensuun kaupunginorkesterin kanssa esiintyvä CMX.

Tutustu festivaalin ohjelmaan tarkemmin festivaalin verkkosivuilla, www.ilosaarirock.fi. VIP-vieraana nautit yksityisestä VIP-ravintolasta, notkuvien buffet-pöytien tarjoiluista, laajasta omasta terassista ja monipuolisesta baarivalikoimasta. Vip-paketit myy Kerubi

KYSY LISÄÄ JA VARAA VIP-LIPPUSI:

Asko Piiparinen, Kerubi
asko.piiparinen@kerubi.fi
ilosaarirock.fi
13.-15.7.2018 JOENSUU
#kesänparasviikonloppu

Kesän parhaan viikonlopun VIP-liput ovat nyt saatavilla. Kruunaa festariviikonloppusi ja tuo seurueesi nauttimaan Ilosaarirockin VIP-palveluista.

VIP-LIPUT MYYNNISSÄ EARLY BIRD VIP SISÄLTÄÄ:

• VIP-ranneke, jolla pääsy Ilosaarirockin festivaalialueelle 13.-15.7.2018
• Pääsy VIP-alueelle ja VIP-ravintolaan koko festivaalin ajan
• Päivittäinen buffet-ruoka VIP-ravintolassa
• 6 kpl VIP-ravintolan juomalippuja
• Ilmainen narikkapalvelu VIP-alueella

Hinta 299 € + alv. Pohjois-Karjala yrittäjät ry:n ja Joensuun yrittäjät ry:n jäsenhinta 289 € + alv. (voimassa 31.3.2018 asti!)

Pohjois-Karjalan Yrittäjien alle syntyi uusi naisyrittäjäverkosto

Kahvila Forumissa 5.6. pidetyssä Pohjois-Karjalan Yrittäjänaiset ry:n yhdistyskokouksessa päädyttiin yksimielisesti yhdistystoiminnan purkamiseen. Yhdistys katsotaan virallisesti puretuksi, kun purkautumisesta on tehty merkintä yhdistysrekisteriin.

Yrittäjien oma VIP Ilovaarirockissa!

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry on tänä kesänä vahvasti mukana uudistuneessa Ilovaarissa. Festivaalia vietetään lauantaina 7. heinäkuuta Joensuun Ilosaaressa ja sen järjestää Kerubi

Kesän 2018 Pielisen Savotta tapahtuma koostuu entiseen tapaan kolmesta ajankohtaisesta paneelikeskustelusta torstaina ja perjantaina 19.-20.7.