Pohjois-Karjalan Yrittäjät | Paikallisyhdistykset | Suomen Yrittäjät
Ilosaarirockin VIP-tarjous yrittäjille!

19.03.2018

Ilosaarirockin VIP-tarjous yrittäjille!


audience-1850119_1280.jpg

ITÄ-SUOMEN YKKÖSTAPAHTUMA Ilosaarirock keräsi viime kesänä kaikkien aikojen suurimman yleisön, kun 67 000 ihmistä juhli aurinkoisella Laulurinteellä. Tänä kesänä festivaali järjestetään 13.-15. heinäkuuta, ja esiintymässä nähdään mm. Grammy-palkittu Jack White (USA), Suomen suurin metalliyhtye Nightwish, Itä-Suomen jäähyväiskeikkansa Ilosaarirockissa tekevä Cheek, gypsypunk-ilmiö Gogol Bordello (USA), hip hop -suuruus Action Bronson (USA) ja Joensuun kaupunginorkesterin kanssa esiintyvä CMX.

Tutustu festivaalin ohjelmaan tarkemmin festivaalin verkkosivuilla, www.ilosaarirock.fi. VIP-vieraana nautit yksityisestä VIP-ravintolasta, notkuvien buffet-pöytien tarjoiluista, laajasta omasta terassista ja monipuolisesta baarivalikoimasta. Vip-paketit myy Kerubi

KYSY LISÄÄ JA VARAA VIP-LIPPUSI:

Asko Piiparinen, Kerubi
050 590 6492
asko.piiparinen@kerubi.fi
ilosaarirock.fi
13.-15.7.2018 JOENSUU
#kesänparasviikonloppu

Kesän parhaan viikonlopun VIP-liput ovat nyt saatavilla. Kruunaa festariviikonloppusi ja tuo seurueesi nauttimaan Ilosaarirockin VIP-palveluista.

VIP-LIPUT MYYNNISSÄ EARLY BIRD VIP SISÄLTÄÄ:

• VIP-ranneke, jolla pääsy Ilosaarirockin festivaalialueelle 13.-15.7.2018
• Pääsy VIP-alueelle ja VIP-ravintolaan koko festivaalin ajan
• Päivittäinen buffet-ruoka VIP-ravintolassa
• 6 kpl VIP-ravintolan juomalippuja
• Ilmainen narikkapalvelu VIP-alueella

Hinta 299 € + alv. Pohjois-Karjala yrittäjät ry:n ja Joensuun yrittäjät ry:n jäsenhinta 289 € + alv. (voimassa 31.3.2018 asti!)

Uutiset

Pohjois-Karjalan pk-yritykset panostavat kansainvälistymiseen ja viennin kasvattamiseen

Yli puolet Pohjois-Karjalan pk-vientiyrityksistä uskoo viennin arvon kasvavan tänä vuonna. Vientiyritykset aikovat panostaa tänä vuonna aiempaa enemmän kansainvälistymiseen. Reilu kolmannes yrityksistä kertoo innovaatiosatsaustensa kasvavan. Tämä selviää kevään Pk-yritysbarometrista. Vientikauppoja maakunnan pk-yritykset tekevät kuitenkin huomattavan suurella riskillä. Maakunnan pk-yrityksiä rohkaistaan hakemaan kauppaa Venäjältä asiantuntijaseminaarissa 20.4.2018.

Early Warning -hanke auttaa yrityksiä talousongelmissa

Early Warning -hankkeessa autetaan mikro- ja pk-yrityksiä turhaan joutumasta talousvaikeuksiin ja autetaan talousvaikeuksissa olevia terveyttämiskelpoisia yrityksiä pois talousvaikeuksista. Palvelussa koulutettu asiantuntijaverkosto antaa yritykselle käytännönläheistä ja asiantuntevaa neuvontaa ja apua.
Ota yhteyttä

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry

Joensuun Tiedepuisto, rakennus 4B (2.kerros)
Linnunlahdentie 2
80110 Joensuu

Katso kartta

Henkilöstön yhteystiedot 

Tulevia tapahtumia

Apr
20
Kiinnostaako Venäjän-vienti? Etkö tiedä, kuinka päästä alkuun? Tervetuloa maksuttomaan seminaariin kuulemaan vinkkejä ja käytännön kokemuksia itänaapurissa toimimisesta.

Apr
24
02:00 PM - 04:00 PM
Oletko sinä tietoinen, mistä on kysymys? Tai mitä sinulta vaaditaan? Tulevaan kannattaa valmistautua vielä, kun se on mahdollista. Mikäli et ole valmis, saatat vaarantaa koko liiketoimintasi.