30.05.2018

Karelia-ammattikorkeakoulun varainhankintakampanja

Minkä jäljen sinä haluat jättää Pohjois-Karjalaan?

varainhankinta-banneri2.jpg

Lahjoitus Karelia-ammattikorkeakoululle tukee Pohjois-Karjalan kasvua ja hyvinvointia. Pohjois-Karjalan Yrittäjät kannustaa jäsenyrittäjiä mukaan ja on lahjoittanut jo 5000 euroa.

Esite pdf -tiedostona.

Pienikin lahjoitus on tärkeä. Kun lahjoitat 31.12.2018 mennessä, hyöty moninkertaistuu, sillä valtio maksaa lahjoituksille vastinrahan. Vähintään 850 euron lahjoitukset ammattikorkeakoululle ovat verovähennyskelpoisia sekä
yhteisölle että yksityiselle lahjoittajalle.

Karelia-ammattikorkeakoulun varainhankintakampanja
käynnissä valtakunnallisesti 23.2.2018 - 31.12.2019. Rahankeräyslupa RA/2018/216

Lisätietoja: www.karelia.fi/varainhankinta

Pohjois-Karjalan Yrittäjien alle syntyi uusi naisyrittäjäverkosto

Kahvila Forumissa 5.6. pidetyssä Pohjois-Karjalan Yrittäjänaiset ry:n yhdistyskokouksessa päädyttiin yksimielisesti yhdistystoiminnan purkamiseen. Yhdistys katsotaan virallisesti puretuksi, kun purkautumisesta on tehty merkintä yhdistysrekisteriin.

Yrittäjien oma VIP Ilovaarirockissa!

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry on tänä kesänä vahvasti mukana uudistuneessa Ilovaarissa. Festivaalia vietetään lauantaina 7. heinäkuuta Joensuun Ilosaaressa ja sen järjestää Kerubi

UUSI AJANKOHTA! 16.8. - 19.8.2018

Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät haastavat kaikki Joensuun seudun yrittäjät ja yrittäjämieliset mukaan elokuussa päiväretkelle Ilomantsiin!