Pohjois-Karjalan Yrittäjät vuokraa toimistotilaa Kauppakadulta

Pohjois-Karjalan Yrittäjät vuokraa toimistotilaa Kauppakadulta

Kauppakatu 17 A

Kauppakatu 17 A.JPG.jpeg

Kauppakatu 17 A 21 yhteensä 104 m2, vuokra 13,30€+alv/m2.
Lisäksi mahdollisuus vuokrata kaksi autohallipaikkaa.

Kauppakatu 17 B

Pohjakuva isompi toimisto.jpeg

aula pieni.jpeg

keittiö pieni.jpeg

Terassi.jpeg

Kauppakatu 17 B 4. krs 309 m2, vuokra 13,30€+alv/m2.
Lisäksi mahdollisuus vuokrata kaksi autohallipaikkaa.

Yhteydentotot Merja Blomberg p. 050 367 5194

Suomi 100v kampanja alkoi

Suomen satavuotisen taipaleen kunniaksi tarjoamme 100 ensimmäiselle uudelle jäsenelle 50 € lahjakortin oman paikkakunnan jäsenyritykseen. Kampanja voimassa vuoden loppuun.

Pohjois-Karjalan Yrittäjien syyskokous

"Meidän tulee tehdä avointa ja aktiivista yhteistyötä järjestön sisällä sekä muiden toimijoiden kanssa sekä luoda yrittäjämyönteistä mielikuvaa ja vahvistaa sitä koko alueella", painotti Perttu Kouvalainen syyskokoukselle. Pertun toimikausi Pohjois-Karjalan Yrittäjien puheenjohtajana on 2018-2019.

Mantelin etsintää joulupuurosta. Kuka sen löytää? Luvassa palkinto! Mantelin etsintää joulupuurosta. Kuka sen löytää? Luvassa palkinto! Joululauluja yhdessä ja erikseen. Tiernapojat esiintyy. Lisäksi julkaistaan Vuoden Tonttu.

Pohjois-Karjalan Yrittäjät järjestää myyntiin ja kannattavuuteen liittyvää koulutusta 1-2 helmikuuta ja 5-6 huhtikuuta. Osallistuja voi valita torstain tai perjantain 4 tunnin osion ja edelleen valitsemansa päivän sisältä aamupäivän tai illan.