Pohjois-Karjalan Yrittäjien syyskokous

05.12.2017

Pohjois-Karjalan Yrittäjien syyskokous

Pohjois-Karjalan Yrittäjät uudistivat säännöt viime vuonna ja hallitus muodostettiin kokonaan uusiksi.

Kokouksessa Perttu Kouvalainen valittiin Pohjois-Karjalan Yrittäjien puheenjohtajaksi vuosiksi 2018-2019.

Viimeiset kaksi vuotta Jouni Porokka on toiminut Pohjois-Karjalan Yrittäjien puheenjohtajana.

Hallituksen jäsenet ovat + paikallisyhdistys, (sulkeissa varajäsen)

Lisäksi kokouksessa julkaistiin vuoden paikallisyhdistykset jotka ovat Juuan Yrittäjät ry, Kiteen Yrittäjät ry, Liperin Yrittäjät ry sekä Joensuun Yrittäjät ry.

- Meidän tulee tehdä avointa ja aktiivista yhteistyötä järjestön sisällä sekä muiden toimijoiden kanssa sekä luoda yrittäjämyönteistä mielikuvaa ja vahvistaa sitä koko alueella, painotti Kouvalainen syyskokoukselle.

perttu.png
Perttu Kouvalainen

Pohjois-Karjalan Yrittäjät pitää Riverian organisaatiouudistusta hyvänä

MYYDÄÄN 309 m2 TOIMISTOTILAA JOENSUUSTA

Pohjois-Karjalan Yrittäjät myy toimistohuoneiston Joensuusta Kauppakatu 17 B 4. krs 309 m2 tarjousten perusteella. Lisäksi mahdollisuus ostaa kolme autohallipaikkaa.

Meillä on iloisia uutisia sinulle naisyrittäjä! Perustamme Pohjois-Karjalan Yrittäjien toiminnan alle oman naisyrittäjäverkoston. Tämän startti tapahtuu tiistaina 5.6.2018 klo 17.30 Paikkana on Ravintolalaiva Romeo Joensuun matkustajasatamassa.

Perinteiset moottoripyörien Y-ajot, mukana myös museo- sekä harrasteautot.