Pohjois-Karjalan Yrittäjien syyskokous

05.12.2017

Pohjois-Karjalan Yrittäjien syyskokous

Pohjois-Karjalan Yrittäjät uudistivat säännöt viime vuonna ja hallitus muodostettiin kokonaan uusiksi.

Kokouksessa Perttu Kouvalainen valittiin Pohjois-Karjalan Yrittäjien puheenjohtajaksi vuosiksi 2018-2019.

Viimeiset kaksi vuotta Jouni Porokka on toiminut Pohjois-Karjalan Yrittäjien puheenjohtajana.

Hallituksen jäsenet ovat + paikallisyhdistys, (sulkeissa varajäsen)

Lisäksi kokouksessa julkaistiin vuoden paikallisyhdistykset jotka ovat Juuan Yrittäjät ry, Kiteen Yrittäjät ry, Liperin Yrittäjät ry sekä Joensuun Yrittäjät ry.

- Meidän tulee tehdä avointa ja aktiivista yhteistyötä järjestön sisällä sekä muiden toimijoiden kanssa sekä luoda yrittäjämyönteistä mielikuvaa ja vahvistaa sitä koko alueella, painotti Kouvalainen syyskokoukselle.

perttu.png
Perttu Kouvalainen

Pk-yritysbarometri: Pk-yritykset pyrkivät säilyttämään asemansa

Pk-yritysten lähiajan suhdanneodotukset koko maassa ovat lähes viime syksyn tasolla. Lähiajan suhdanneodotuksia kuvaava saldoluku on +35, kun se viime syksynä oli +38, kertoo tänään jul-kaistu Pk-yritysbarometri.

Yrittäjämatka Vilnaan

Tule ja tuo perheesi tähän mukavaan talviriehaan! Pääsylippusi tähän tapahtumaan on voimassa oleva jäsenkorttisi, jonka esittämällä saat tapahtuman palvelut ilmaiseksi koko perheellesi.

Kitee
Suunnitteletko yrityksesi myyntiä tai yrityksen ostoa? Tietoa yrityksen yrityskaupassa huomioitavista asioista. Esittelemme käytettävissä olevia asiantuntijoita ja organisaatioita sekä niiden palveluja. Tilaisuuden lopussa on mahdollisuus tavata asiantuntijoita ja sopia henkilökohtainen tapaaminen.