Pohjois-Karjalan Yrittäjien syyskokous

05.12.2017

Pohjois-Karjalan Yrittäjien syyskokous

Pohjois-Karjalan Yrittäjät uudistivat säännöt viime vuonna ja hallitus muodostettiin kokonaan uusiksi.

Kokouksessa Perttu Kouvalainen valittiin Pohjois-Karjalan Yrittäjien puheenjohtajaksi vuosiksi 2018-2019.

Viimeiset kaksi vuotta Jouni Porokka on toiminut Pohjois-Karjalan Yrittäjien puheenjohtajana.

Hallituksen jäsenet ovat + paikallisyhdistys, (sulkeissa varajäsen)

Lisäksi kokouksessa julkaistiin vuoden paikallisyhdistykset jotka ovat Juuan Yrittäjät ry, Kiteen Yrittäjät ry, Liperin Yrittäjät ry sekä Joensuun Yrittäjät ry.

- Meidän tulee tehdä avointa ja aktiivista yhteistyötä järjestön sisällä sekä muiden toimijoiden kanssa sekä luoda yrittäjämyönteistä mielikuvaa ja vahvistaa sitä koko alueella, painotti Kouvalainen syyskokoukselle.

perttu.png
Perttu Kouvalainen

Pohjois-Karjalan Yrittäjien alle syntyi uusi naisyrittäjäverkosto

Kahvila Forumissa 5.6. pidetyssä Pohjois-Karjalan Yrittäjänaiset ry:n yhdistyskokouksessa päädyttiin yksimielisesti yhdistystoiminnan purkamiseen. Yhdistys katsotaan virallisesti puretuksi, kun purkautumisesta on tehty merkintä yhdistysrekisteriin.

Yrittäjien oma VIP Ilovaarirockissa!

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry on tänä kesänä vahvasti mukana uudistuneessa Ilovaarissa. Festivaalia vietetään lauantaina 7. heinäkuuta Joensuun Ilosaaressa ja sen järjestää Kerubi

08:00 AM - 03:00 PM
Golffarit tiedoksi!!! Neuvokas-golfmestaruuskisa ratkotaan Kontioniemen golfkentällä perjantaina 31.8.2018 (tasoituksellinen lyöntipeli)