05.12.2017

Pohjois-Karjalan Yrittäjien syyskokous

Pohjois-Karjalan Yrittäjät uudistivat säännöt viime vuonna ja hallitus muodostettiin kokonaan uusiksi.

Kokouksessa Perttu Kouvalainen valittiin Pohjois-Karjalan Yrittäjien puheenjohtajaksi vuosiksi 2018-2019.

Viimeiset kaksi vuotta Jouni Porokka on toiminut Pohjois-Karjalan Yrittäjien puheenjohtajana.

Hallituksen jäsenet ovat + paikallisyhdistys, (sulkeissa varajäsen)

Lisäksi kokouksessa julkaistiin vuoden paikallisyhdistykset jotka ovat Juuan Yrittäjät ry, Kiteen Yrittäjät ry, Liperin Yrittäjät ry sekä Joensuun Yrittäjät ry.

- Meidän tulee tehdä avointa ja aktiivista yhteistyötä järjestön sisällä sekä muiden toimijoiden kanssa sekä luoda yrittäjämyönteistä mielikuvaa ja vahvistaa sitä koko alueella, painotti Kouvalainen syyskokoukselle.

perttu.png
Perttu Kouvalainen

Suomi 100v kampanja alkoi

Suomen satavuotisen taipaleen kunniaksi tarjoamme 100 ensimmäiselle uudelle jäsenelle 50 € lahjakortin oman paikkakunnan jäsenyritykseen. Kampanja voimassa vuoden loppuun.

Pohjois-Karjalan Yrittäjien syyskokous

"Meidän tulee tehdä avointa ja aktiivista yhteistyötä järjestön sisällä sekä muiden toimijoiden kanssa sekä luoda yrittäjämyönteistä mielikuvaa ja vahvistaa sitä koko alueella", painotti Perttu Kouvalainen syyskokoukselle. Pertun toimikausi Pohjois-Karjalan Yrittäjien puheenjohtajana on 2018-2019.

Mantelin etsintää joulupuurosta. Kuka sen löytää? Luvassa palkinto! Mantelin etsintää joulupuurosta. Kuka sen löytää? Luvassa palkinto! Joululauluja yhdessä ja erikseen. Tiernapojat esiintyy. Lisäksi julkaistaan Vuoden Tonttu.

Pohjois-Karjalan Yrittäjät järjestää myyntiin ja kannattavuuteen liittyvää koulutusta 1-2 helmikuuta ja 5-6 huhtikuuta. Osallistuja voi valita torstain tai perjantain 4 tunnin osion ja edelleen valitsemansa päivän sisältä aamupäivän tai illan.