Suomi 100v kampanja alkoi

05.12.2017

Suomi 100v kampanja alkoi

suomi100kuva.png

SUOMI 100 V. KAMPANJA! Nyt kannattaa liittyä yrittäjäjärjestön jäseneksi!

KAMPANJA VOIMASSA VUODEN LOPPUUN:
Suomen satavuotisen taipaleen kunniaksi tarjoamme 100 ensimmäiselle uudelle jäsenelle 50 € lahjakortin oman paikkakunnan jäsenyritykseen.

1. Käy täyttämässä liittymislomake: www.yrittajat.fi/liity
2. Merkitse lomakkeen kohtaan ”jäsenhankintakoodi (vain jäsenhankkija täyttää)” KOODI: SUOMI100
Lahjakorttien saajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Lahjakortti luovutetaan, kun uusi jäsen on maksanut jäsenmaksun.

Huom! Kampanja koskee uusia jäseniä, jotka liittyvät johonkin Pohjois-Karjalan Yrittäjien paikallisyhdistyksistä.

Pk-yritysbarometri: Pk-yritykset pyrkivät säilyttämään asemansa

Pk-yritysten lähiajan suhdanneodotukset koko maassa ovat lähes viime syksyn tasolla. Lähiajan suhdanneodotuksia kuvaava saldoluku on +35, kun se viime syksynä oli +38, kertoo tänään jul-kaistu Pk-yritysbarometri.

Yrittäjämatka Vilnaan

Tule ja tuo perheesi tähän mukavaan talviriehaan! Pääsylippusi tähän tapahtumaan on voimassa oleva jäsenkorttisi, jonka esittämällä saat tapahtuman palvelut ilmaiseksi koko perheellesi.

Kitee
Suunnitteletko yrityksesi myyntiä tai yrityksen ostoa? Tietoa yrityksen yrityskaupassa huomioitavista asioista. Esittelemme käytettävissä olevia asiantuntijoita ja organisaatioita sekä niiden palveluja. Tilaisuuden lopussa on mahdollisuus tavata asiantuntijoita ja sopia henkilökohtainen tapaaminen.