Suomi 100v kampanja alkoi

05.12.2017

Suomi 100v kampanja alkoi

suomi100kuva.png

SUOMI 100 V. KAMPANJA! Nyt kannattaa liittyä yrittäjäjärjestön jäseneksi!

KAMPANJA VOIMASSA VUODEN LOPPUUN:
Suomen satavuotisen taipaleen kunniaksi tarjoamme 100 ensimmäiselle uudelle jäsenelle 50 € lahjakortin oman paikkakunnan jäsenyritykseen.

1. Käy täyttämässä liittymislomake: www.yrittajat.fi/liity
2. Merkitse lomakkeen kohtaan ”jäsenhankintakoodi (vain jäsenhankkija täyttää)” KOODI: SUOMI100
Lahjakorttien saajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Lahjakortti luovutetaan, kun uusi jäsen on maksanut jäsenmaksun.

Huom! Kampanja koskee uusia jäseniä, jotka liittyvät johonkin Pohjois-Karjalan Yrittäjien paikallisyhdistyksistä.

Pohjois-Karjalan Yrittäjien alle syntyi uusi naisyrittäjäverkosto

Kahvila Forumissa 5.6. pidetyssä Pohjois-Karjalan Yrittäjänaiset ry:n yhdistyskokouksessa päädyttiin yksimielisesti yhdistystoiminnan purkamiseen. Yhdistys katsotaan virallisesti puretuksi, kun purkautumisesta on tehty merkintä yhdistysrekisteriin.

Yrittäjien oma VIP Ilovaarirockissa!

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry on tänä kesänä vahvasti mukana uudistuneessa Ilovaarissa. Festivaalia vietetään lauantaina 7. heinäkuuta Joensuun Ilosaaressa ja sen järjestää Kerubi

08:00 AM - 03:00 PM
Golffarit tiedoksi!!! Neuvokas-golfmestaruuskisa ratkotaan Kontioniemen golfkentällä perjantaina 31.8.2018 (tasoituksellinen lyöntipeli)