05.12.2017

suomi100kuva.png

SUOMI 100 V. KAMPANJA! Nyt kannattaa liittyä yrittäjäjärjestön jäseneksi!

KAMPANJA VOIMASSA VUODEN LOPPUUN:

1. Käy täyttämässä liittymislomake: www.yrittajat.fi/liity
2. Merkitse lomakkeen kohtaan ”jäsenhankintakoodi (vain jäsenhankkija täyttää)” KOODI: SUOMI100
Lahjakorttien saajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Lahjakortti luovutetaan, kun uusi jäsen on maksanut jäsenmaksun.

Huom! Kampanja koskee uusia jäseniä, jotka liittyvät johonkin Pohjois-Karjalan Yrittäjien paikallisyhdistyksistä.

Suomi 100v kampanja alkoi

Suomen satavuotisen taipaleen kunniaksi tarjoamme 100 ensimmäiselle uudelle jäsenelle 50 € lahjakortin oman paikkakunnan jäsenyritykseen. Kampanja voimassa vuoden loppuun.

Pohjois-Karjalan Yrittäjien syyskokous

"Meidän tulee tehdä avointa ja aktiivista yhteistyötä järjestön sisällä sekä muiden toimijoiden kanssa sekä luoda yrittäjämyönteistä mielikuvaa ja vahvistaa sitä koko alueella", painotti Perttu Kouvalainen syyskokoukselle. Pertun toimikausi Pohjois-Karjalan Yrittäjien puheenjohtajana on 2018-2019.

Mantelin etsintää joulupuurosta. Kuka sen löytää? Luvassa palkinto! Mantelin etsintää joulupuurosta. Kuka sen löytää? Luvassa palkinto! Joululauluja yhdessä ja erikseen. Tiernapojat esiintyy. Lisäksi julkaistaan Vuoden Tonttu.

Pohjois-Karjalan Yrittäjät järjestää myyntiin ja kannattavuuteen liittyvää koulutusta 1-2 helmikuuta ja 5-6 huhtikuuta. Osallistuja voi valita torstain tai perjantain 4 tunnin osion ja edelleen valitsemansa päivän sisältä aamupäivän tai illan.