Työllistä nuori Kesäpestuu -tapahtumassa

19.12.2017

Työllistä nuori Kesäpestuu -tapahtumassa

Tuhat työpaikkaa tarjolla –lisänimen saanut tapahtuma kerää jo kymmenettä kertaa saman katon alle nuoret työnhakijat, paikallisten yritysten avoimet työpaikat sekä koulutusorganisaatioiden tarjoamat jatko-opinnot.

Tule mukaan tarjoamaan työtä, tiedottamaan yrityksestäsi ja näyttämään, että Pohjois-Karjalassa on edelleen tarjolla työtä ja elämisen edellytyksiä.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Ilmoittaudu täältä >>

Kesäpestuut paikkakunnittain:

Kesäpestuu on Pohjois-Karjalan Yrittäjien, Pohjois-Karjalan TE-toimiston ja Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän yhteistyössä järjestämä tapahtuma.

Kesäpestuu myös Facebookissa.

pestuu2017.png

Pohjois-Karjalan Yrittäjien alle syntyi uusi naisyrittäjäverkosto

Kahvila Forumissa 5.6. pidetyssä Pohjois-Karjalan Yrittäjänaiset ry:n yhdistyskokouksessa päädyttiin yksimielisesti yhdistystoiminnan purkamiseen. Yhdistys katsotaan virallisesti puretuksi, kun purkautumisesta on tehty merkintä yhdistysrekisteriin.

Yrittäjien oma VIP Ilovaarirockissa!

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry on tänä kesänä vahvasti mukana uudistuneessa Ilovaarissa. Festivaalia vietetään lauantaina 7. heinäkuuta Joensuun Ilosaaressa ja sen järjestää Kerubi

Kesän 2018 Pielisen Savotta tapahtuma koostuu entiseen tapaan kolmesta ajankohtaisesta paneelikeskustelusta torstaina ja perjantaina 19.-20.7.