Työllistä nuori Kesäpestuu -tapahtumassa

19.12.2017

Työllistä nuori Kesäpestuu -tapahtumassa

Tuhat työpaikkaa tarjolla –lisänimen saanut tapahtuma kerää jo kymmenettä kertaa saman katon alle nuoret työnhakijat, paikallisten yritysten avoimet työpaikat sekä koulutusorganisaatioiden tarjoamat jatko-opinnot.

Tule mukaan tarjoamaan työtä, tiedottamaan yrityksestäsi ja näyttämään, että Pohjois-Karjalassa on edelleen tarjolla työtä ja elämisen edellytyksiä.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Ilmoittaudu täältä >>

Kesäpestuut paikkakunnittain:

Kesäpestuu on Pohjois-Karjalan Yrittäjien, Pohjois-Karjalan TE-toimiston ja Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän yhteistyössä järjestämä tapahtuma.

Kesäpestuu myös Facebookissa.

pestuu2017.png

Pohjois-Karjalan Yrittäjät pitää Riverian organisaatiouudistusta hyvänä

MYYDÄÄN 309 m2 TOIMISTOTILAA JOENSUUSTA

Pohjois-Karjalan Yrittäjät myy toimistohuoneiston Joensuusta Kauppakatu 17 B 4. krs 309 m2 tarjousten perusteella. Lisäksi mahdollisuus ostaa kolme autohallipaikkaa.

Meillä on iloisia uutisia sinulle naisyrittäjä! Perustamme Pohjois-Karjalan Yrittäjien toiminnan alle oman naisyrittäjäverkoston. Tämän startti tapahtuu tiistaina 5.6.2018 klo 17.30 Paikkana on Ravintolalaiva Romeo Joensuun matkustajasatamassa.

Perinteiset moottoripyörien Y-ajot, mukana myös museo- sekä harrasteautot.