Pohjois-Karjalan Yrittäjät | Paikallisyhdistykset | Suomen Yrittäjät
Työllistä nuori Kesäpestuu -tapahtumassa

19.12.2017

Työllistä nuori Kesäpestuu -tapahtumassa


Tuhat työpaikkaa tarjolla –lisänimen saanut tapahtuma kerää jo kymmenettä kertaa saman katon alle nuoret työnhakijat, paikallisten yritysten avoimet työpaikat sekä koulutusorganisaatioiden tarjoamat jatko-opinnot.

Tule mukaan tarjoamaan työtä, tiedottamaan yrityksestäsi ja näyttämään, että Pohjois-Karjalassa on edelleen tarjolla työtä ja elämisen edellytyksiä. 

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. 

Ilmoittaudu täältä >>

Kesäpestuut paikkakunnittain:

Kesäpestuu on Pohjois-Karjalan Yrittäjien, Pohjois-Karjalan TE-toimiston ja Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän yhteistyössä järjestämä tapahtuma.

Kesäpestuu myös Facebookissa.

pestuu2017.png

Uutiset

Pohjois-Karjalan Yrittäjien huoli: Siun Soten kilpailutukset vaarantavat alueen pk-yritysten tulevaisuuden

Siun Sote kuntayhtymä on toiminut nyt vähän yli vuoden. Tässä ajassa alueemme pienten ja keskisuurten yritysten toimintaedellytykset ovat heikentyneet. Tähän yhtenä merkittävänä syynä on Siun soten harrastama hankinta- ja kilpailutuspolitiikka.

Pk-yritysbarometri: Pk-yritykset pyrkivät säilyttämään asemansa

Pk-yritysten lähiajan suhdanneodotukset koko maassa ovat lähes viime syksyn tasolla. Lähiajan suhdanneodotuksia kuvaava saldoluku on +35, kun se viime syksynä oli +38, kertoo tänään jul-kaistu Pk-yritysbarometri.
Ota yhteyttä

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry

Joensuun Tiedepuisto, rakennus 4B (2.kerros)
Linnunlahdentie 2
80110 Joensuu

Katso kartta

Henkilöstön yhteystiedot 

Tulevia tapahtumia

Mar
25
Tule ja tuo perheesi tähän mukavaan päivään! Pääsylippusi tähän tapahtumaan on voimassa oleva jäsenkorttisi, jonka esittämällä saat tapahtuman palvelut ilmaiseksi koko perheellesi. 

Apr
05
Pohjois-Karjalan Yrittäjät järjestää myyntiin ja kannattavuuteen liittyvää koulutusta 1-2 helmikuuta ja 5-6 huhtikuuta. Osallistuja voi valita torstain tai perjantain 4 tunnin osion ja edelleen valitsemansa päivän sisältä aamupäivän tai illan.