Työllistä nuori Kesäpestuu -tapahtumassa

19.12.2017

Työllistä nuori Kesäpestuu -tapahtumassa

Tuhat työpaikkaa tarjolla –lisänimen saanut tapahtuma kerää jo kymmenettä kertaa saman katon alle nuoret työnhakijat, paikallisten yritysten avoimet työpaikat sekä koulutusorganisaatioiden tarjoamat jatko-opinnot.

Tule mukaan tarjoamaan työtä, tiedottamaan yrityksestäsi ja näyttämään, että Pohjois-Karjalassa on edelleen tarjolla työtä ja elämisen edellytyksiä.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Ilmoittaudu täältä >>

Kesäpestuut paikkakunnittain:

Kesäpestuu on Pohjois-Karjalan Yrittäjien, Pohjois-Karjalan TE-toimiston ja Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän yhteistyössä järjestämä tapahtuma.

Kesäpestuu myös Facebookissa.

pestuu2017.png

Pohjois-Karjalan Yrittäjät järjestää myyntiin ja kannattavuuteen liittyvää koulutusta 1-2 helmikuuta ja 5-6 huhtikuuta. Osallistuja voi valita torstain tai perjantain 4 tunnin osion ja edelleen valitsemansa päivän sisältä aamupäivän tai illan.