31.05.2018

ilovaari18_1920x1080_04.png

HUOM! LIPUT LOPPUUNMYYTY!

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry on tänä kesänä vahvasti mukana uudistuneessa Ilovaarissa. Festivaalia vietetään lauantaina 7. heinäkuuta Joensuun Ilosaaressa ja sen järjestää Kerubi.

Ilovaarin esiintyjinä nähdään Kolmas Nainen, Paula Koivuniemi, Peer Gunt, Francine, Dave Lindholm esittää: Kynä & Kumppanit, Wigwam, Marko Haavisto & Poutahaukat ja Lapinlahden Linnut feat. Veljekset Kinnunen. Esiintyjälista täydentyy vielä, ja musiikki soi Ilosaaressa kahden ulkolavan ja Kerubin sisältä löytyvän Salin voimin. Ravintolapalvelut ovat tänä kesänä runsaimmat ja monipuolisimmat koskaan, sekä juomavalikoimien että ruokatarjonnan osalta. Lisätietoa Ilovaarista löydätte osoitteesta www.ilovaari.fi.

Yrittäjien ja Ilovaarin yhteistyönä rakentuu Kerubin yläkerran suurimpaan kabinettiin Ilovaarin vip-tila. Kabinetti on nimeltään Rajakapteenin Pirtti, ja mukaan mahtuu 40 ensimmäistä paikan varannutta. Tarjolla on maittava vip-menu, kesän paras vip-terassi suoraan Pielisjoen päällä ja näkymät festivaalin päälavalle. Ja mikä tärkeintä, kabinettivieraiden käytössä omat sisävessat! Tilaisuus kilistellään käyntiin talon kuohuviinillä klo 18. Vip-menu on katettuna kabinettien edessä olevaan tarjoilutilaan ja noutopöytään klo 18-21.

Vip-paketin sisältö:

* Ilovaarin vip-passi ja -ranneke, joilla pääsy Ilovaarin festivaalialueelle ja Kerubin yläkerran vip-tilaan

* maittava vip-menu. Katso menu alta.

* talon kuohuviini tilaisuuden alkumaljana

* mainiot festaripuitteet: oma vip-terassi, siistit sisävessat ja näkymä festivaalin päälavalle vip-tilan ikkunasta

Hinta 70 euroa sis. alv. per paketti. Paketit myydään Pohjois-Karjalan Yrittäjien jäsenille.

Vip-vieraana teille tulee vip-passi ja ranneke, ne toimivat kulkutunnisteena festivaalin ajan.

Ole ajoissa liikenteessä ja varaa paikkasi Ilovaarin vip-vieraaksi. Ota yhteyttä:

Ravintola Kerubi

Asko Piiparinen

050 590 6492 / asko.piiparinen@kerubi.fi

Jarno Pitko

050 550 6728 / jarno.pitko@kerubi.fi

————————————————————

Ilovaarin vip-menu 2018

Tapas-alkupöytä:

* Katkarapuja, avocadoa ja punasipulia (M,G)

* Rosmariini fetaa ja kirsikkatomaatteja (L,G)

* Parmankinkkua ja meloonia (M,G)

* Manchego-juustoa, pähkinöitä ja paprikahilloketta (L,G)

* Chilipaahdettua kukkakaalia (M,G)

* Marinoituja valkosipuleita ja oliiveita (M,G)

* Lehtisalaattivalikoima, paahdettuja siemeniä ja hunajavinaigretteä (M,G)

* Kerubin luomuleipää (M)

* Tuorejuustoa (L,G) ja melitzanoa (L,G)

Savustimesta Kerubin tapaan:

* Pitkään savustettua finnangus -härkää ja borbon-kastiketta (M,G)

* Kerubin makkaravalikoima ja paahdettua sipulia (M,G)

* Persilja-valkosipuliperunoita (M,G)

Kasvisruokana tarjoilemme:

* Grillattua portobello-sientä, -paprikaa, parmesanjuustoa, linssi-tomaattipaistosta ja lime-korianteriaiolia (L,G)

Jälkiruokapöytä:

* Mokkamoussea, suklaata ja mansikoita (L,G)

* Pikkuleipiä ja pientä makeaa

* Kahvia ja teetä

Pohjois-Karjalan Yrittäjien alle syntyi uusi naisyrittäjäverkosto

Kahvila Forumissa 5.6. pidetyssä Pohjois-Karjalan Yrittäjänaiset ry:n yhdistyskokouksessa päädyttiin yksimielisesti yhdistystoiminnan purkamiseen. Yhdistys katsotaan virallisesti puretuksi, kun purkautumisesta on tehty merkintä yhdistysrekisteriin.

UUSI AJANKOHTA! 16.8. - 19.8.2018

Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät haastavat kaikki Joensuun seudun yrittäjät ja yrittäjämieliset mukaan elokuussa päiväretkelle Ilomantsiin!