Yrityskuiskaajat jalkautuvat Joensuun yrityksiin

Yrityskuiskaajat jalkautuvat Joensuun yrityksiin

Joensuun kaupungin ja yhteistyökumppaneiden johto ja asiantuntijat jalkautuvat Yrityskuiskaajat-kiertueelle alueen yrityksiin. Mukana kiertueella ovat muun muassa kaupunginjohtaja Kari Karjalainen, Pohjois-Karjalan kauppakamarin toimitusjohtaja Matti Vuojärvi, Pohjois-Karjalan Yrittäjien toimitusjohtaja Merja Blomberg sekä Joensuun Tiedepuiston toimitusjohtaja Jari Lauronen. Kaikkiaan kiertueella on mukana yli 30 johtajaa ja asiantuntijaa.

Yrityskuiskaajat kiertävät kuulemassa yrittäjien toiveita, tarpeita ja huolia. Kyse voi olla tarpeesta saada lisää työntekijöitä, rahaa investointeihin, apua sukupolvenvaihdokseen tai tietoa kilpailutuksista. Kuiskaajat ovat liikkeellä 23.11.–31.12.

Yrityksissä esille tulleet asiat kerätään yhteen ja selvitetään, kuka pystyy viemään niitä eteenpäin. Yrityskuiskaajat lupaavat, että jokainen yrittäjien esittämä asia etenee viikon sisällä. Ongelma ratkaistaan, asiaan kaivetaan auttaja tai tehdään yhdessä suunnitelma siitä, miten asiassa päästään liikkeelle. Apu etsitään, kuuluipa asia mille viranomaiselle hyvänsä.

- Vastaamme konkreettisilla teoilla kaupunkilaisten toiveeseen. Joensuun strategiakyselyyn vastanneiden mielestä työllisyyden kehittäminen oli yksi tärkeimmistä asioista. Tavoitteenamme on myös, että Joensuu on kokoluokassaan Suomen yritysystävällisin kaupunki, kaupunginjohtaja Kari Karjalainen kommentoi.

Yrityskuiskaajan voi myös kutsua yritykseen täyttämällä lomakkeen www.joensuu.fi/yrityskuiskaajat. Yrityskuiskaajien päivystävä puhelin palvelee numerossa 050 310 9635. Kiertue toteutetaan vuosittain, ja muina aikoina yrittäjiä auttaa päivystävä puhelin.

Grow with Joe – Yrityskuiskaajat -kiertueella ovat mukana Joensuun kaupunkikonserni yhtiöineen, Pohjois-Karjalan kauppakamari, Pohjois-Karjalan Yrittäjät, Joensuun Yrittäjät, Joensuun seudun kehittämisyhtiö Josek, Joensuun tiedepuisto, Joensuun yrityskiinteistöt, TE-toimisto, ELY-keskus ja Pohjois-Karjalan sosiaaliturvayhdistys.

Lisätietoja:

henkilöstöjohtaja Sari Lempiäinen

puh.050 65 667

sari.lempiainen@jns.fi

Suomi 100v kampanja alkoi

Suomen satavuotisen taipaleen kunniaksi tarjoamme 100 ensimmäiselle uudelle jäsenelle 50 € lahjakortin oman paikkakunnan jäsenyritykseen. Kampanja voimassa vuoden loppuun.

Pohjois-Karjalan Yrittäjien syyskokous

"Meidän tulee tehdä avointa ja aktiivista yhteistyötä järjestön sisällä sekä muiden toimijoiden kanssa sekä luoda yrittäjämyönteistä mielikuvaa ja vahvistaa sitä koko alueella", painotti Perttu Kouvalainen syyskokoukselle. Pertun toimikausi Pohjois-Karjalan Yrittäjien puheenjohtajana on 2018-2019.

Mantelin etsintää joulupuurosta. Kuka sen löytää? Luvassa palkinto! Mantelin etsintää joulupuurosta. Kuka sen löytää? Luvassa palkinto! Joululauluja yhdessä ja erikseen. Tiernapojat esiintyy. Lisäksi julkaistaan Vuoden Tonttu.

Pohjois-Karjalan Yrittäjät järjestää myyntiin ja kannattavuuteen liittyvää koulutusta 1-2 helmikuuta ja 5-6 huhtikuuta. Osallistuja voi valita torstain tai perjantain 4 tunnin osion ja edelleen valitsemansa päivän sisältä aamupäivän tai illan.