Yrityskuiskaajat jalkautuvat Joensuun yrityksiin

Yrityskuiskaajat jalkautuvat Joensuun yrityksiin

Joensuun kaupungin ja yhteistyökumppaneiden johto ja asiantuntijat jalkautuvat Yrityskuiskaajat-kiertueelle alueen yrityksiin. Mukana kiertueella ovat muun muassa kaupunginjohtaja Kari Karjalainen, Pohjois-Karjalan kauppakamarin toimitusjohtaja Matti Vuojärvi, Pohjois-Karjalan Yrittäjien toimitusjohtaja Merja Blomberg sekä Joensuun Tiedepuiston toimitusjohtaja Jari Lauronen. Kaikkiaan kiertueella on mukana yli 30 johtajaa ja asiantuntijaa.

Yrityskuiskaajat kiertävät kuulemassa yrittäjien toiveita, tarpeita ja huolia. Kyse voi olla tarpeesta saada lisää työntekijöitä, rahaa investointeihin, apua sukupolvenvaihdokseen tai tietoa kilpailutuksista. Kuiskaajat ovat liikkeellä 23.11.–31.12.

Yrityksissä esille tulleet asiat kerätään yhteen ja selvitetään, kuka pystyy viemään niitä eteenpäin. Yrityskuiskaajat lupaavat, että jokainen yrittäjien esittämä asia etenee viikon sisällä. Ongelma ratkaistaan, asiaan kaivetaan auttaja tai tehdään yhdessä suunnitelma siitä, miten asiassa päästään liikkeelle. Apu etsitään, kuuluipa asia mille viranomaiselle hyvänsä.

- Vastaamme konkreettisilla teoilla kaupunkilaisten toiveeseen. Joensuun strategiakyselyyn vastanneiden mielestä työllisyyden kehittäminen oli yksi tärkeimmistä asioista. Tavoitteenamme on myös, että Joensuu on kokoluokassaan Suomen yritysystävällisin kaupunki, kaupunginjohtaja Kari Karjalainen kommentoi.

Yrityskuiskaajan voi myös kutsua yritykseen täyttämällä lomakkeen www.joensuu.fi/yrityskuiskaajat. Yrityskuiskaajien päivystävä puhelin palvelee numerossa 050 310 9635. Kiertue toteutetaan vuosittain, ja muina aikoina yrittäjiä auttaa päivystävä puhelin.

Grow with Joe – Yrityskuiskaajat -kiertueella ovat mukana Joensuun kaupunkikonserni yhtiöineen, Pohjois-Karjalan kauppakamari, Pohjois-Karjalan Yrittäjät, Joensuun Yrittäjät, Joensuun seudun kehittämisyhtiö Josek, Joensuun tiedepuisto, Joensuun yrityskiinteistöt, TE-toimisto, ELY-keskus ja Pohjois-Karjalan sosiaaliturvayhdistys.

Lisätietoja:

henkilöstöjohtaja Sari Lempiäinen

puh.050 65 667

sari.lempiainen@jns.fi

Pk-yritysbarometri: Pk-yritykset pyrkivät säilyttämään asemansa

Pk-yritysten lähiajan suhdanneodotukset koko maassa ovat lähes viime syksyn tasolla. Lähiajan suhdanneodotuksia kuvaava saldoluku on +35, kun se viime syksynä oli +38, kertoo tänään jul-kaistu Pk-yritysbarometri.

Yrittäjämatka Vilnaan

Tule ja tuo perheesi tähän mukavaan talviriehaan! Pääsylippusi tähän tapahtumaan on voimassa oleva jäsenkorttisi, jonka esittämällä saat tapahtuman palvelut ilmaiseksi koko perheellesi.

Kitee
Suunnitteletko yrityksesi myyntiä tai yrityksen ostoa? Tietoa yrityksen yrityskaupassa huomioitavista asioista. Esittelemme käytettävissä olevia asiantuntijoita ja organisaatioita sekä niiden palveluja. Tilaisuuden lopussa on mahdollisuus tavata asiantuntijoita ja sopia henkilökohtainen tapaaminen.