Joensuun seudun kehittämisyhtiö JOSEK Oy

27.06.2017

Joensuun seudun kehittämisyhtiö JOSEK Oy

Josek on yrityksiä varten

Josek palvelee kaikkia Joensuun seudun yrityksiä, niin toimintaansa aloittavia kuin liiketoimintaansa kehittäviä. Yritysneuvonta on myös alueelle sijoittumista suunnittelevien yritysten ja yhteisöjen apuna.

Josekin henkilökunnan ja neuvontapalveluiden yhteystiedot löytyvät täältä

Pohjois-Karjalan pk-yritykset panostavat kansainvälistymiseen ja viennin kasvattamiseen

Yli puolet Pohjois-Karjalan pk-vientiyrityksistä uskoo viennin arvon kasvavan tänä vuonna. Vientiyritykset aikovat panostaa tänä vuonna aiempaa enemmän kansainvälistymiseen. Reilu kolmannes yrityksistä kertoo innovaatiosatsaustensa kasvavan. Tämä selviää kevään Pk-yritysbarometrista. Vientikauppoja maakunnan pk-yritykset tekevät kuitenkin huomattavan suurella riskillä. Maakunnan pk-yrityksiä rohkaistaan hakemaan kauppaa Venäjältä asiantuntijaseminaarissa 20.4.2018.

Early Warning -hanke auttaa yrityksiä talousongelmissa

Early Warning -hankkeessa autetaan mikro- ja pk-yrityksiä turhaan joutumasta talousvaikeuksiin ja autetaan talousvaikeuksissa olevia terveyttämiskelpoisia yrityksiä pois talousvaikeuksista. Palvelussa koulutettu asiantuntijaverkosto antaa yritykselle käytännönläheistä ja asiantuntevaa neuvontaa ja apua.

Kiinnostaako Venäjän-vienti? Etkö tiedä, kuinka päästä alkuun? Tervetuloa maksuttomaan seminaariin kuulemaan vinkkejä ja käytännön kokemuksia itänaapurissa toimimisesta.

Oletko sinä tietoinen, mistä on kysymys? Tai mitä sinulta vaaditaan? Tulevaan kannattaa valmistautua vielä, kun se on mahdollista. Mikäli et ole valmis, saatat vaarantaa koko liiketoimintasi.