Joensuun seudun kehittämisyhtiö JOSEK Oy

27.06.2017

Joensuun seudun kehittämisyhtiö JOSEK Oy

Josek on yrityksiä varten

Josek palvelee kaikkia Joensuun seudun yrityksiä, niin toimintaansa aloittavia kuin liiketoimintaansa kehittäviä. Yritysneuvonta on myös alueelle sijoittumista suunnittelevien yritysten ja yhteisöjen apuna.

Josekin henkilökunnan ja neuvontapalveluiden yhteystiedot löytyvät täältä

Suomi 100v kampanja alkoi

Suomen satavuotisen taipaleen kunniaksi tarjoamme 100 ensimmäiselle uudelle jäsenelle 50 € lahjakortin oman paikkakunnan jäsenyritykseen. Kampanja voimassa vuoden loppuun.

Pohjois-Karjalan Yrittäjien syyskokous

"Meidän tulee tehdä avointa ja aktiivista yhteistyötä järjestön sisällä sekä muiden toimijoiden kanssa sekä luoda yrittäjämyönteistä mielikuvaa ja vahvistaa sitä koko alueella", painotti Perttu Kouvalainen syyskokoukselle. Pertun toimikausi Pohjois-Karjalan Yrittäjien puheenjohtajana on 2018-2019.

Mantelin etsintää joulupuurosta. Kuka sen löytää? Luvassa palkinto! Mantelin etsintää joulupuurosta. Kuka sen löytää? Luvassa palkinto! Joululauluja yhdessä ja erikseen. Tiernapojat esiintyy. Lisäksi julkaistaan Vuoden Tonttu.

Pohjois-Karjalan Yrittäjät järjestää myyntiin ja kannattavuuteen liittyvää koulutusta 1-2 helmikuuta ja 5-6 huhtikuuta. Osallistuja voi valita torstain tai perjantain 4 tunnin osion ja edelleen valitsemansa päivän sisältä aamupäivän tai illan.