Pohjois-Karjalan Yrittäjät | Paikallisyhdistykset | Suomen Yrittäjät
Kärki Konsultit Ky

 Kärki Konsultit Ky

 Ella_Krki.jpg
Kärki Konsultit Ky toimii asiantuntijayrityksenä 34 vuoden kokemuksella, laajalla koulutuksella ja verkostoyrittäjäkonseptilla.
Pääkohderyhmänä ovat mikro- ja pk-yrittäjät joille yritys tuottaa elinkaaripalveluja. Näitä ovat aloittavan yrittäjän liiketoimintasuunnitelmat, kehittyvien yrittäjien talous-, tuotekehitys- ja johtamisen kehittämisuunnitelmat sekä omistajanvaihdokset.

Parhaillaan omistajanvaihdosten osalta on menossa mm. TEM:n pilottikokeilu, jonka pääkoulutusvastuu on Ella Kärjellä. Syksyllä 2016 alkaneen pilotin 2. vaiheen ov- koulutuksen teemana on Verkkopainotteisen omistajanvaihdosvalmennuksen pilotointi ostajille ja myyjille Satakunnassa ja Etelä-Pohjanmaalla.

Ella Kärki

Kärki Konsultit Ky
Kirkkokatu 24, 75500 Nurmes
Puhelin: 040 5103289
Sähköposti: karkikonsultit@gmail.com
 

 

Ota yhteyttä

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry

Joensuun Tiedepuisto, rakennus 4B (2.kerros)
Linnunlahdentie 2
80110 Joensuu

Katso kartta

Henkilöstön yhteystiedot 

Tulevia tapahtumia

Apr
20
Kiinnostaako Venäjän-vienti? Etkö tiedä, kuinka päästä alkuun? Tervetuloa maksuttomaan seminaariin kuulemaan vinkkejä ja käytännön kokemuksia itänaapurissa toimimisesta.

Apr
24
02:00 PM - 04:00 PM
Oletko sinä tietoinen, mistä on kysymys? Tai mitä sinulta vaaditaan? Tulevaan kannattaa valmistautua vielä, kun se on mahdollista. Mikäli et ole valmis, saatat vaarantaa koko liiketoimintasi.