Pohjois-Karjalan Yrittäjät | Paikallisyhdistykset | Suomen Yrittäjät
Kärki Konsultit Ky

 Kärki Konsultit Ky

 Ella_Krki.jpg
Kärki Konsultit Ky toimii asiantuntijayrityksenä 34 vuoden kokemuksella, laajalla koulutuksella ja verkostoyrittäjäkonseptilla.
Pääkohderyhmänä ovat mikro- ja pk-yrittäjät joille yritys tuottaa elinkaaripalveluja. Näitä ovat aloittavan yrittäjän liiketoimintasuunnitelmat, kehittyvien yrittäjien talous-, tuotekehitys- ja johtamisen kehittämisuunnitelmat sekä omistajanvaihdokset.

Parhaillaan omistajanvaihdosten osalta on menossa mm. TEM:n pilottikokeilu, jonka pääkoulutusvastuu on Ella Kärjellä. Syksyllä 2016 alkaneen pilotin 2. vaiheen ov- koulutuksen teemana on Verkkopainotteisen omistajanvaihdosvalmennuksen pilotointi ostajille ja myyjille Satakunnassa ja Etelä-Pohjanmaalla.

Ella Kärki

Kärki Konsultit Ky
Kirkkokatu 24, 75500 Nurmes
Puhelin: 040 5103289
Sähköposti: karkikonsultit@gmail.com
 

 

Ota yhteyttä

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry

Joensuun Tiedepuisto, rakennus 4B (2.kerros)
Linnunlahdentie 2
80110 Joensuu

Katso kartta

Henkilöstön yhteystiedot 

Tulevia tapahtumia

Dec
19
Mantelin etsintää joulupuurosta. Kuka sen löytää? Luvassa palkinto! Mantelin etsintää joulupuurosta. Kuka sen löytää? Luvassa palkinto! Joululauluja yhdessä ja erikseen. Tiernapojat esiintyy. Lisäksi julkaistaan Vuoden Tonttu.

Feb
01
Pohjois-Karjalan Yrittäjät järjestää myyntiin ja kannattavuuteen liittyvää koulutusta 1-2 helmikuuta ja 5-6 huhtikuuta. Osallistuja voi valita torstain tai perjantain 4 tunnin osion ja edelleen valitsemansa päivän sisältä aamupäivän tai illan.