Pohjois-Karjalan Sähkö Oy PKS

yritysasiakkaiden suorat linkit

Muut yhteystiedot sekä asiakaspalvelu

Lisätietoa sähköyhtiöstä sekä tuotteista

Pohjois-Karjalan pk-yritykset panostavat kansainvälistymiseen ja viennin kasvattamiseen

Yli puolet Pohjois-Karjalan pk-vientiyrityksistä uskoo viennin arvon kasvavan tänä vuonna. Vientiyritykset aikovat panostaa tänä vuonna aiempaa enemmän kansainvälistymiseen. Reilu kolmannes yrityksistä kertoo innovaatiosatsaustensa kasvavan. Tämä selviää kevään Pk-yritysbarometrista. Vientikauppoja maakunnan pk-yritykset tekevät kuitenkin huomattavan suurella riskillä. Maakunnan pk-yrityksiä rohkaistaan hakemaan kauppaa Venäjältä asiantuntijaseminaarissa 20.4.2018.

Early Warning -hanke auttaa yrityksiä talousongelmissa

Early Warning -hankkeessa autetaan mikro- ja pk-yrityksiä turhaan joutumasta talousvaikeuksiin ja autetaan talousvaikeuksissa olevia terveyttämiskelpoisia yrityksiä pois talousvaikeuksista. Palvelussa koulutettu asiantuntijaverkosto antaa yritykselle käytännönläheistä ja asiantuntevaa neuvontaa ja apua.

Kiinnostaako Venäjän-vienti? Etkö tiedä, kuinka päästä alkuun? Tervetuloa maksuttomaan seminaariin kuulemaan vinkkejä ja käytännön kokemuksia itänaapurissa toimimisesta.

Oletko sinä tietoinen, mistä on kysymys? Tai mitä sinulta vaaditaan? Tulevaan kannattaa valmistautua vielä, kun se on mahdollista. Mikäli et ole valmis, saatat vaarantaa koko liiketoimintasi.