Myynti ja kannattavuus ovat menestyvän yrityksen kulmakivet

Paikka: Kokoustila Minerva, Joensuun Tiedepuisto, Linnunlahdentie 2, rakennus 4 B, Joensuu

Pohjois-Karjalan Yrittäjät järjestää myyntiin ja kannattavuuteen liittyvää koulutusta 1-2 helmikuuta ja 5-6 huhtikuuta. Osallistuja voi valita torstain tai perjantain 4 tunnin osion ja edelleen valitsemansa päivän sisältä aamupäivän tai illan.

myynti.png

Osa 1

A 1.2.            Myynti ja kannattavuus valmennus osa 1 klo 8.30 – 12.30

B 1.2.            Myynti ja kannattavuus valmennus osa 1 klo 16.30 – 20.30

C 2.2.            Myynti ja kannattavuus valmennus osa 1 klo 8.30 – 12.30

E 2.2.            Myynti ja kannattavuus valmennus osa 1 klo 16.30 – 20.30

Ilmoittaudu helmikuun kursseille täältä. Huom! Valitse haluamasi kurssi lomakkeen lopussa kirjaimella A, B, C, D.

Osa 2

E 5.4.            Myynti ja kannattavuus valmennus osa 2 klo 8.30 – 12.30

F 5.4.            Myynti ja kannattavuus valmennus osa 2 klo 16.30 – 20.30

G 6.4.            Myynti ja kannattavuus valmennus osa 2 klo 8.30 – 12.30

H 6.4.            Myynti ja kannattavuus valmennus osa 2 klo 16.30 – 20.30

Ilmoittaudu huhtikuun kursseille täältä. Huom! Valitse haluamasi kurssi lomakkeen lopussa kirjaimella E, F, G, H.

Kokeneet liikkeenjohdon konkarit palauttavat teorioitten maailmaan eksyneet maan pinnalle. Parivaljakko korostaa, että konkreettiset toimenpiteet myynnissä ja kannattavuudesta huolehtimisessa ratkaisevat yrityksen menestyksen ja jatkuvuuden. Raha ei tuo onnea, mutta rahan puute tuo onnettomuutta.

Kiinnostuitko? Valitse sinulle sopivimmat kurssin osat 1 ja 2.

Tässä koulutuksessa pureudutaan konkreettisesti myynnin ja kannattavuuden hallintaan

-       Liiketoiminnan tärkein kulmakivi on onnistunut myynti.

-       Hyvä myyjä hallitsee viestinnän

-       Kannattavuus ja investoinnit luovat jatkuvuutta ja turvallisuutta

-       Hyvä tulos on menestyksen ja yrityksen arvon mittari

-       Kannattava firma on parempi kuin huono firma työnantajanakin

Osallistumismaksu jäsenet 99 euroa (sis. alv)/osa ja ei-jäsenet 199 euroa (sis. alv)/osa.

Sis. kahvin ja sähköisen materiaalin.

Ilmoittautumiset 24.1.2018 mennessä

OSALLISTUMISMAKSU LASKUTETAAN! (Järjestelmä ei pysty luomaan laskua)

Kirjoita minkä kurssin valitset käyttämällä kirjainta.
Lisätietoja & ilmoittautuminen myös sähköpostitse: joonas.hiltunen@yrittajat.fi

Kohtaa konkarit Joensuussa

Kari Nurmi on pitkän linjan yritysjohtaja. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä 2011 hän on toiminut 20 vuotta esim. yritysjuristina, hallintojohtajana ja mm. paperitehtaan toimitusjohtajana. Yritysjohdon konsulttina hänen aluettaan ovat muutosten toteuttaminen ja yritysten taloudellisen tilanteen parantaminen. Koulutukseltaan Kari on varatuomari ja eMBA. Kouluttajana hän on pidetty, eikä kenenkään tiedetä nukahtaneen koulutuksen aikana.

Seppo Turunen on toiminut aina markkinoinnin ja myynnin keskiössä. Viimeisen vajaan 30 vuoden aikana asiantuntijana yli sadassa yrityksessä. Insinöörikoulutuksen lisäksi repussa on kansainvälisen markkinoinnin Dip.EMC diplomi. Seppo on monipuolisen kokemuksensa ansiosta kysytty valmentaja.

Mantelin etsintää joulupuurosta. Kuka sen löytää? Luvassa palkinto! Mantelin etsintää joulupuurosta. Kuka sen löytää? Luvassa palkinto! Joululauluja yhdessä ja erikseen. Tiernapojat esiintyy. Lisäksi julkaistaan Vuoden Tonttu.