Perinteiset moottoripyörien Y-ajot

Y-ajot pe 15.6.2018

mopo.png

Jälleen on aika täyttää tankit, käynnistää moottorit ja suunnata kohti perinteisiä Y-ajoja!

Eli luvassa perinteikästä moottoripyörillä ajelua (mukana myös museo- sekä harrasteautot) pohjoiskarjalaisissa maisemissa, mukana niin vanhaa kuin uutta tuttavuutta ajoseuraksi.

Starttipaikkana Ravintola Vanha Kaivos, Kaivosmiehenpolku 2, Outokumpu (navigaattorit Tornikatu 1).

Ohjelmassa:

- Kokoontuminen ja aamiainen klo 8.00
- Startit klo 9.00
- Ajelua pohjoiskarjalaisissa maisemissa
- Matkan aikana erilaisia rasteja aktiviteetteineen mm. Paksuniemen Satamakahvilassa
- Herkullinen lounas tarjolla Ravintola Koivikon Kievarissa Puhoksessa

Y-ajot päättyvät Megrin Matkailuun, (Yliopistontie 4, 82900 Ilomantsi), jossa odottavat rantasaunat ja maittava päivällinen.
Päätöstilaisuudessa arvotaan jälleen hyviä palkintoja ajajien kesken. Lisäksi palkitaan kiertopalkinnolla Y-ajoihin osallistuneet vanhimmilla ajoneuvoilla ajajat.

Osanottomaksu 50 €/hlö, sis. alv. Ei jäsenet 75 €/hlö. Hintaan sisältyy ohjelman mukaiset aktiviteetit ja tarjoilut.
Huom! Ilmoittautumisjärjestelmä ei pysty muodostamaan laskua, joten osallistuminen laskutetaan myöhemmin.

Ilmoittautumiset 7.6.2017 mennessä täältä tai joonas.hiltunen@yrittajat.fi. Muista ilmoittaa samalla mahdollinen erityisruokavaliosi!

Y-ajoissa mukana:
Pohjois Karjalan Sähkö Oy ja Josek Oy

UUSI AJANKOHTA! 16.8. - 19.8.2018

Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät haastavat kaikki Joensuun seudun yrittäjät ja yrittäjämieliset mukaan elokuussa päiväretkelle Ilomantsiin!