Single-ilta: Yksinyrittäjien oma tapahtuma

Single-ilta on yksinyrittäjien maksuton verkostoitumis- ja illanviettotilaisuus. Tarjolla purtavaa, juotavaa ja esiintymisiä kanssayrittäjiltä!

sposti.png

Single-illassa esiintymässä: Vuoden 2017 Nuori Yrittäjä Suvi Toivola (Puhdas Ilo Oy) "Yksin ei voi kasvaa" sekä Asko Mertanen (Kaucon Oy) "Yrittäjän Via Dolorosa".

- Sitruunamarinoitua fetajuustoa, kirsikkatomaatteja, kalamataoliiveja,
basilikaa ja vihersalaattia (L,G)
- Melonia, paahdettua serranoa ja cashewpähkinöitä (M,G)
- Tuorepastasalaattia, paahdettuja pinjansiemeniä, tuoretta pinaattia, aurinkokuivattua tomaattia ja parmesaania (L)
- Caesarsalaattia ja krutonkeja (L) (Caesarkastike sisältää kalaa)

- Sitruunalla ja timjamilla maustettuja kanasouvlakeja ja tzatzikia (L,G)
- Savulohella, tomaatilla ja salaatilla täytettyä focacciaa, chili-hunajakastiketta ja turkkilaista jogurttia (L)

Pieni makea loppuun:
- Mango-jogurttipannacottaa ja vadelmaa (L,G)

- Viiniä, olutta

Single-ilta on maksuton. Tarjoilua varten pyydämme
ennakkoilmoittautumista 2.2.2018 mennessä. Ilmoittautuminen täältä. Voit ilmoittautua myös sähköpostitse joonas.hiltunen@yrittajat.fi

Tapahtuma on vain yksinyrittäjille tarkoitettu.

Kiinnostaako Venäjän-vienti? Etkö tiedä, kuinka päästä alkuun? Tervetuloa maksuttomaan seminaariin kuulemaan vinkkejä ja käytännön kokemuksia itänaapurissa toimimisesta.

Oletko sinä tietoinen, mistä on kysymys? Tai mitä sinulta vaaditaan? Tulevaan kannattaa valmistautua vielä, kun se on mahdollista. Mikäli et ole valmis, saatat vaarantaa koko liiketoimintasi.