Single-ilta: Yksinyrittäjien oma tapahtuma

Single-ilta on yksinyrittäjien maksuton verkostoitumis- ja illanviettotilaisuus. Tarjolla purtavaa, juotavaa ja esiintymisiä kanssayrittäjiltä!

sposti.png

Single-illassa esiintymässä: Vuoden 2017 Nuori Yrittäjä Suvi Toivola (Puhdas Ilo Oy) "Yksin ei voi kasvaa" sekä Asko Mertanen (Kaucon Oy) "Yrittäjän Via Dolorosa".

- Sitruunamarinoitua fetajuustoa, kirsikkatomaatteja, kalamataoliiveja,
basilikaa ja vihersalaattia (L,G)
- Melonia, paahdettua serranoa ja cashewpähkinöitä (M,G)
- Tuorepastasalaattia, paahdettuja pinjansiemeniä, tuoretta pinaattia, aurinkokuivattua tomaattia ja parmesaania (L)
- Caesarsalaattia ja krutonkeja (L) (Caesarkastike sisältää kalaa)

- Sitruunalla ja timjamilla maustettuja kanasouvlakeja ja tzatzikia (L,G)
- Savulohella, tomaatilla ja salaatilla täytettyä focacciaa, chili-hunajakastiketta ja turkkilaista jogurttia (L)

Pieni makea loppuun:
- Mango-jogurttipannacottaa ja vadelmaa (L,G)

- Viiniä, olutta

Single-ilta on maksuton. Tarjoilua varten pyydämme
ennakkoilmoittautumista 2.2.2018 mennessä. Ilmoittautuminen täältä. Voit ilmoittautua myös sähköpostitse joonas.hiltunen@yrittajat.fi

Tapahtuma on vain yksinyrittäjille tarkoitettu.

Pohjois-Karjalan Yrittäjät järjestää myyntiin ja kannattavuuteen liittyvää koulutusta 1-2 helmikuuta ja 5-6 huhtikuuta. Osallistuja voi valita torstain tai perjantain 4 tunnin osion ja edelleen valitsemansa päivän sisältä aamupäivän tai illan.