Tietosuojailtapäivä Nurmeksessa

2.png

Tiistaina 24.4.2018 klo 14.00–16.00
Ravintola Lempi, Porokylänkatu 18, 75530 Nurmes

EU:n uuden tietosuoja-asetuksen soveltaminen alkaa 25.5.2018.

Oletko sinä tietoinen, mistä on kysymys? Tai mitä sinulta vaaditaan? Tulevaan kannattaa valmistautua vielä, kun se on mahdollista. Mikäli et ole valmis, saatat vaarantaa koko liiketoimintasi.

Pohjois-Karjalan Yrittäjät järjestävät yhdessä Asianajotoimisto Kontturin kanssa tietosuojaillan. Iltapäivän aikana:

- Saat tietää, mistä tässä on oikein kysymys
- Saat tietää, mitä sinulta odotetaan
- Saat työkaluja vaatimuksiin valmistautumiseen
- Saat mielenrauhan asian suhteen

Tilaisuuden kulku:
Klo 14:00 Kahvit
Klo 14:15 Tilaisuuden avaus Merja Blomberg, Pohjois-Karjalan Yrittäjät
klo 14:30 Tietosuoja-asetuksen asettamat velvoitteet Pirjo Mäkelä, Asianajotoimisto Kontturi
Klo 15:00 Loukkaustilanteet ja vahinkojen minimointi Tatu Hirvonen, Asianajotoimisto Kontturi
Klo 15:30 Keskustelua ja tilaisuuden päätös

Tapahtuma on ilmainen ja tarjoilun järjestämistä varten pyydämme ennakkoilmoittautumista 19.4.2018 mennessä täältä tai joonas.hiltunen(at)yrittajat.fi.

Tagit:

Kiinnostaako Venäjän-vienti? Etkö tiedä, kuinka päästä alkuun? Tervetuloa maksuttomaan seminaariin kuulemaan vinkkejä ja käytännön kokemuksia itänaapurissa toimimisesta.