Pohjois-Karjalan Yrittäjät | Paikallisyhdistykset | Suomen Yrittäjät
Y-aamukahvit: Ajankohtaista yritysverotuksesta

Y-aamukahvit: Ajankohtaista yritysverotuksesta

Verosuunnittelulla on mahdollista vaikuttaa yrittäjän lompakkoon päätyvään summaan; asia korostuu erityisesti osakeyhtiöissä. 

Osaatko ottaa tehokkaasti huomioon kaikki verolainsäädännön tuomat haasteet ja mahdollisuudet? 

Tervetuloa kuulemaan verotuksen ajankohtaistietoa muun muassa yrityksen varojenjaosta ja rakennejärjestelyistä. 

Aamiaisella puhumassa HM Paavo Martikainen, joka toimii veroasiantuntijana KPMG Oy Ab:lla. Hänellä on usean vuoden monipuolinen kokemus eri toimialoilla toimivien niin kansainvälisten kuin kotimaistenkin yritysten ja konsernien vero neuvonnasta. Lisäksi Paavo luennoi säännöllisesti yritysverotukseen liittyvistä aihealueista. Ennen veroasiantuntijan uraa Paavo Martikainen on työskennellyt avustavana tilintarkastajana Joensuussa ja Helsingissä. 

Aamupalan tarjoamista varten ilmoittaudu 5.3.2018 mennessä. Ilmoitathan samalla mahdolliset allergiasi sekä erityisruokavaliot. Ilmoittautuminen täältä.

Ota yhteyttä

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry

Joensuun Tiedepuisto, rakennus 4B (2.kerros)
Linnunlahdentie 2
80110 Joensuu

Katso kartta

Henkilöstön yhteystiedot 

Tulevia tapahtumia

Feb
24
Tule ja tuo perheesi tähän mukavaan talviriehaan! Pääsylippusi tähän tapahtumaan on voimassa oleva jäsenkorttisi, jonka esittämällä saat tapahtuman palvelut ilmaiseksi koko perheellesi.

Feb
27
Kitee
06:00 PM - 08:00 PM
Suunnitteletko yrityksesi myyntiä tai yrityksen ostoa? Tietoa yrityksen yrityskaupassa huomioitavista asioista. Esittelemme käytettävissä olevia asiantuntijoita ja organisaatioita sekä niiden palveluja. Tilaisuuden lopussa on mahdollisuus tavata asiantuntijoita ja sopia henkilökohtainen tapaaminen.