Y-aamukahvit: Työsuhteen päättäminen sairauden perusteella

Ke 25.4.2018 klo 8-10

Joensuun Tiedepuisto, Ravintola Forum

Milloin työntekijän sairaus voi oikeuttaa työnantajaa päättämään työsuhteen? Mitkä ovat irtisanomisen vaihtoehdot? Onnistuuko koeaikapurku sairaustapauksissa?

Mikä on työterveyden rooli? Työnantajan oikeus saada työntekijää koskevia tietoja työterveydestä.  Irtisanomismenettely: työntekijän kuuleminen, irtisanomisilmoituksen toimittaminen ja irtisanomisajan palkanmaksu.

Näihin kysymyksiin saat vastauksia Asianajotoimisto Lindblad & Co:n ja Terveystalon yhteistyössä järjestämässä aamukahviseminaarissa. Asiantuntijoina asianajaja Minna Romu ja TTL Matti Hentinen.

Tilaisuus on maksuton, mutta aamukahvitarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumiset 17.04.2018 mennessä.

Ilmoittautuminen tätä kautta.

2.png

UUSI AJANKOHTA! 16.8. - 19.8.2018

Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät haastavat kaikki Joensuun seudun yrittäjät ja yrittäjämieliset mukaan elokuussa päiväretkelle Ilomantsiin!