Y-aamukahvit: Yrityksen arvo vs. yrityksen hinta – käytännön kokemuksia toteutuneista yrityskaupoista

Oct 24th All Day

tiistaina 24.10.2017 klo 8.00 – 9.00
Oma Säästöpankki Oyj, Siltakatu 16, 80100  JOENSUU

Profit-Visio Oy:n toimitusjohtaja Teemu Turunen kertoo yrityksen arvonmuodostusta ennen kaikkea käytännön yrityskauppakokemusten kautta.

Aamukahveilla käydään yleisellä tasolla läpi tekijöitä, jotka ovat olleet keskeisiä yritysten toteutuneiden kauppahintojen määräytymisessä.

Josek Oy:n yritysneuvoja Minna Koskimies kertoo yrityskauppojen prosessista.

Ilmoittautumiset 16.10. mennessä

Tapahtuma on ilmainen, mutta mukaan mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Tagit:

Mantelin etsintää joulupuurosta. Kuka sen löytää? Luvassa palkinto! Mantelin etsintää joulupuurosta. Kuka sen löytää? Luvassa palkinto! Joululauluja yhdessä ja erikseen. Tiernapojat esiintyy. Lisäksi julkaistaan Vuoden Tonttu.

Pohjois-Karjalan Yrittäjät järjestää myyntiin ja kannattavuuteen liittyvää koulutusta 1-2 helmikuuta ja 5-6 huhtikuuta. Osallistuja voi valita torstain tai perjantain 4 tunnin osion ja edelleen valitsemansa päivän sisältä aamupäivän tai illan.