Y-aamukahvit: Yrityksen arvo vs. yrityksen hinta – käytännön kokemuksia toteutuneista yrityskaupoista

Oct 24th All Day

tiistaina 24.10.2017 klo 8.00 – 9.00
Oma Säästöpankki Oyj, Siltakatu 16, 80100  JOENSUU

Profit-Visio Oy:n toimitusjohtaja Teemu Turunen kertoo yrityksen arvonmuodostusta ennen kaikkea käytännön yrityskauppakokemusten kautta.

Aamukahveilla käydään yleisellä tasolla läpi tekijöitä, jotka ovat olleet keskeisiä yritysten toteutuneiden kauppahintojen määräytymisessä.

Josek Oy:n yritysneuvoja Minna Koskimies kertoo yrityskauppojen prosessista.

Ilmoittautumiset 16.10. mennessä

Tapahtuma on ilmainen, mutta mukaan mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Tagit:

Kiinnostavatko ajankohtaiset asiat hankintoihin liittyen? Askarruttavatko Kontiolahden kunnan pienhankinnat ja mistä ne oikein löytyvät? Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, tämä tilaisuus on juuri sinulle! Tervetuloa verkostoitumaan ja kuuntelemaan mielenkiintoisia avauksia aiheeseen liittyen!

Hyvä pohjoiskarjalainen Yrittäjä!   Joensuussa  järjestetään tänä vuonna valtakunnalliset Yrittäjäpäivät 20.-22.10.2017. Ohjelmassa on mukavaa yhdessäoloa sekä asiaohjelmaa -jokaiselle jotain.