Yrittäjä webinaari –studio: Unohda sähköpostitulva ja vanhentuneet dokumenttiversiot

webinaarisutdio.png

Paikka: Apollo, Joensuun Tiedepuisto, rakennus 4B, Linnunlahdentie 2 (Yrittäjien toimiston alakerrassa)

Oletko sinä ja työntekijäsi paljon liikkeellä? Tarvitsetko tiedon siellä, missä olet, mutta liian usein se makaa toimistolla?

Tervetuloa kuulemaan, mitä mahdollisuuksia on saavutettavissa, kun kaikki tarvittava, esimerkiksi tiedostot, chat-keskustelut ja muistiot, ovat kaikkien saataville. Microsoft Teams tarjoaa tiimille yhteisen työtilan tiimille ja käyttäjälle oman sähköisen työpöydän.

Tässä webinaarissa tarjoamme Teams-käyttövinkkejä erityisesti pienempien yritysten näkökulmasta. Webinaarissa kuullaan pitkän linjan yksinyrittäjä ja pilvikonsultti Ville Kankaretta, jonka innostus aiheeseen tarttuu takuuvarmasti.

Aamupalaa tarjolla klo 8.30

Kokoonnumme seuraamaan webinaarikoulutusta etänä ja tapaat samalla muita yrittäjiä aamupalan äärellä.

Tapahtuma on ilmainen, mutta tarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumaan 12.4.2018 mennessä tästä linkistä tai joonas.hiltunen@yrittajat.fi

Tapahtuman järjestää yhteistyössä

Elisa Oyj

UUSI AJANKOHTA! 16.8. - 19.8.2018

Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät haastavat kaikki Joensuun seudun yrittäjät ja yrittäjämieliset mukaan elokuussa päiväretkelle Ilomantsiin!