Yrittäjät Goes Ilomantsi!

Facebook tapahtuma.png

Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät haastavat kaikki Joensuun seudun yrittäjät ja yrittäjämieliset mukaan elokuussa päiväretkelle Ilomantsiin!

Nuorten teemana tänä vuonna on erilaiset hifistelyt. Lähde siis kanssamme tutustumaan Ilomantsin kulinaristisiin ja kulttuurillisiin antimiin; Viinitilalle, Villiruokafestivaalille sekä Karhunveiston maailmanmestaruuskilpailuihin.

Ohjelma:

09.00 Lähtö Joensuusta
10.00 Tutustuminen Hermannin viinitilaan Ilomantsissa
11.30 Villiruokafestivaalit, järjestetty ruokailu
12.00 Karhufestivaalit, vapaa tutustuminen alueeseen
15.00 Vierailu Viinitornilla
16.00 Kotimatka alkaa

Maksimiosallistujamäärä 40 henkilöä.

Tilaisuuden hinta Pohjois-Karjalan Yrittäjien jäsenille on 20 euroa. Muille 30 euroa.

Sitovat ilmoittautumiset 27.6.2018 mennessä: https://goo.gl/forms/sJtdyz5ClNEoQsqF2

Matkan järjestävät yhdessä Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät, Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry sekä Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy.

08:00 AM - 03:00 PM
Golffarit tiedoksi!!! Neuvokas-golfmestaruuskisa ratkotaan Kontioniemen golfkentällä perjantaina 31.8.2018 (tasoituksellinen lyöntipeli)